Wand- en plafondafwerking 

Wij zijn niet alleen een allround schildersbedrijf, maar ook een stukadoors­bedrijf, waardoor we uitgesproken veelzijdig zijn op het gebied van wand- en plafond­afwerking. Wij verzorgen alle voorkomende werkzaamheden, van het aanbrengen van de eerste raaplaag tot en met de afwerking in de vorm van stukadoren, sausen en beplakken. We zijn met name gespecialiseerd in restauratiewerk, waaraan hoge eisen worden gesteld.

Voor uw woonhuis of bedrijfsgebouw verzorgen wij de afwerking van nieuwe of het herstel van bestaande wanden. Onderstaand geven wij enige voorbeelden van de meest gebruikelijke vormen van wandafwerking:

  • Behang – wandweefsel
  • Pleisterwerk
  • Spachtelputz
  • Schuurwerkplafonds
  • Plafonddecoraties

Plafonds
Klassieke plafonds bevatten soms ornamenten, zoals lijsten en rozetten, die vaak vele keren zijn overgeschilderd. Daardoor raken ze vaak hun vorm en daarmee hun fraaie uiterlijk kwijt. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het volledig restaureren van deze decoraties. Bijvoorbeeld door het verwijderen van oude verflagen en het herstellen van het originele profiel. Daardoor wordt hun klassieke schoonheid hersteld en zien ze er weer uit als nieuw.

Het herstellen of aanbrengen van klassieke plafonds is niet alleen mogelijk in restauratiepanden. Ook in moderne woningen of bedrijfspanden kunnen zij een fraai, sfeerbepalend element vormen.