Gebr. Vos Schildersbedrijf & Glashandel B.V. 

Wie zijn wij
Paul en Ron Vos zijn 1 mei 1996 gestart met het schildersbedrijf en hebben respectievelijk ruim 41 en 29 jaar ervaring in het uitvoeren van schilder-, behang- en muurverfwerk, alsmede het leveren en plaatsen van glas.

Sinds 2002 zijn wij de trotse eigenaar van een modern en ruim pand op het bedrijventerrein De Geer te Ophemert. Hier kunnen we ook werkzaamheden verrichten, zoals repareren en schilderen van deuren, luiken e.d. Bij slecht weer of in de winter.

Vakwerk
Wij zijn met ons personeel een klein team dat is gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk voor bedrijven en particulieren. Onze kennis en ervaring zijn een garantie voor uitstekend vakwerk. De beste referentie daarvoor vormt onze uitgebreide klantenkring, vooral in de regio rondom ons bedrijf.

Veelzijdig
Naast hoogwaardig schilderwerk verzorgt ons bedrijf de plaatsing en onderhoud van isolerende beglazing in nieuwe of bestaande woonhuizen of bedrijfsgebouwen. Maar ook verzorgen wij stukadoorswerk, variƫrend van basis raapwerk tot het fijnste pleisterwerk in vele varianten.

6% BTW regeling
Indien u binnen- en/of buitenschilderwerkzaamheden uit laat voeren en uw woning is 2 jaar of ouder en wordt hoofdzakelijk particulier bewoond, mag 6% BTW in rekening gebracht worden. Voor deze regeling dient u een btw-ouderdomsverklaring te ondertekenen. Uw voordeel dus 15%.