Buitenschilderwerk 

Ons bedrijf biedt u graag de keuze tussen het eenmalig uitvoeren van het noodzakelijke buitenschilderwerk of het stelselmatig, gepland onderhoud van uw woonhuis of bedrijfspand.

In beide gevallen mag u rekenen op deskundig advies over de beste werkwijze om uw kostbare onroerend goed fraai op te knappen, het voldoende te wapenen tegen weersinvloeden en daardoor het risico van schade te minimaliseren.

Wanneer u kiest voor een meerjaren onderhoudsplan beoordelen wij de gehele bouwtechnische staat van het pand en stellen wij een plan op voor het periodieke onderhoud gedurende de eerstkomende 10 jaren. Dit plan omvat onder andere een afspraak voor de termijnen waarop onderhoud nodig is, vergezeld van een geïndexeerde begroting.

Dit meerjarenschema voor buitenschilderwerk is de basis voor het onderhoud en biedt de garantie voor te allen tijde verzorgd buitenschilderwerk en een optimale bescherming van uw pand. Het periodieke onderhoud vindt plaats in goed overleg met de opdrachtgever, binnen een ruime afgesproken termijn. Mocht onderhoud (nog) niet nodig zijn dan kan eventueel worden geadviseerd het enige tijd uit te stellen. Omgekeerd is de opdrachtgever nimmer verplicht tot het laten uitvoeren van gepland onderhoudswerk, echter onder voorbehoud van garantie.

Informeer naar deze mogelijkheid om jarenlang verzekerd te zijn van goed en verzorgd buitenschilderwerk van uw woonhuis of bedrijfspand.