Binnenschilderwerk 

Vooral bij binnenschilderwerk dragen met zorg gekozen kleuren in hoge mate bij aan een fraai uiterlijk en een aangename sfeer. Daarom besteden wij veel aandacht aan deskundige advisering om uw persoonlijke voorkeur te vertalen naar een optimale kleurstelling.

Gesteund door onze kennis en jarenlange ervaring houden wij bij advisering over kleuren en materialen rekening met factoren zoals de aard en functie van het gebouw, de lichtval en het verdere interieur. Voor binnenschilderwerk beschikken wij over talloze kleurenstalen, met naast de meest gangbare kleuren ook talrijke varianten. Onder andere authentieke kleuren, voor bijvoorbeeld oudere woonhuizen. Maar ook trendy kleuren, voor een eigentijds interieur naar eigen smaak.

Deze stalen en tal van foto’s helpen u uw keuze te onderbouwen en geven u al direct een goed beeld van wat u mag verwachten. Desgewenst geven wij al een indruk van de kleuren met geschilderde kleurstalen of ingekleurde foto’s van uw gebouw of interieur. Bovendien vormen vele huizen, kantoren en andere bedrijfsgebouwen in de regio onze referenties. Onze tevreden klanten zullen bevestigen dat goed en fraai uitgevoerd schilderwerk bijdraagt aan de uitstraling van hun gebouw.